dimecres, 9 de maig del 2012

BISBE BERENGUER. In situ

Fiqueu al cercador GOOGLE MAPS el nom de la plaça Camilo José Cela, i comprovareu que no hi apareix. Podeu fer aquesta mateixa prova amb diferents cercadors. És com si aquesta plaça de L'Hospitalet no existís. Bé, la plaça clar que existeix, però ja sabem que avui el que no es troba a Internet... 

De fet, encara que  els mateixos veïns coneguin la plaça, desconeixen el seu nom autèntic.  En canvi  és més coneguda, sobretot entre els més joves, com a Parc Blau, degut (suposem) a un parell de construccions d'aquest color que serveixen d'entrada al pàrquing que hi ha sota la plaça. 

Aquesta plaça és el lloc on han d'intervenir els alumnes de 4rt d'ESO de l'IES Bisbe Berenguer que participen a l'edició de CONTRAMUR d'enguany. I precisament, aquesta "invisibilitat" a la xarxa de xarxes és el punt d'inici que marca l'objectiu del projecte que es farà: posar al mapa la plaça de totes les maneres possibles. 

La primera sessió va servir per contrastar impressions i opinions que els alumnes participants tenen sobre la plaça, amb la plaça com a teló de fons. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari és important.