dimecres, 9 de maig del 2012

ESTEL CAN-BORI. Expressió i emoció

L'Estel-Can Bori repeteix experiència amb CONTRAMUR. 

Si el curs anterior es va treballar sobre la identitat, en aquesta ocasió seran les emocions l'eix que marcarà el projecte d'intervenció artística i d'acció pedagògica. Aquesta directriu pedagògica engegada pel centre aquest curs contextualitza també d'altres projectes a més de CONTRAMUR, per exemple el projecte d'expressió, els resultats del qual es materialitzaran al festival de fi de curs i amb el qual col·laborarà CONTRAMUR en la part escenogràfica. 

El treball al voltant de les emocions va començar identificant els trets de l'expressió facial que millor denoten l'expressió d'algunes emocions. Ho direm d'una altra manera: tothom reconeix immediatament s'una cara expressa alegria, tristesa, sorpresa, por, només veient els ulls, les celles i la boca, oi?





I no només això: el dibuix de cares que expressen emocions es va completar amb la introducció d'un altre element que s'anirà reprenent al llarg del projecte, l'aplicació d'un canon senzill per al retrat i el dibuix del rostre.



Els 16 alumnes participants van poder tastar a més per primer cop el dibuix amb tinta xinesa, com si de cal·lígrafs xinesos es tractés. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari és important.