dimecres, 9 de maig del 2012

PERE LLISCART. Plànols i espai


La identitat es el punt de partida del projecte de l'escola Pere Lliscart. En aquesta ocasió, vam pensar que la identitat no és només un concepte que afecta a l'individu i la seva persona, sinó que es pot parlar de l'individu  dins d'un grup, és a dir, podem parlar de cadascú de nosaltres tenint en compte on ens trobem i qui ens acompanya. En aquesta ocasió ens acompanyaven els nens de 3er de primària i ells son els protagonistes de les fotografies que vam fer a la primera sessió.

Abans de fer les fotografies vam fer una petita introducció sobre la profunditat i l'espai dins d'un plànol fotogràfic tenint en compte el primer plànol, el plànol intermedi i el plànol del fons. Davant d'una càmera fotogràfica col·locada de manera fixa al pati cadascú dels nens va haver de col·locar-se a un dels tres plànols i decidir a quin plànol col·locaria a la resta de companys. La condició per fer-se la fotografia va ser no sortir sol a la foto, sempre acompanyat per algú.

2 comentaris:

  1. Vicente i Carmen us felicito, heu fet un treball genial i així ho explico a la revista de l'escola perquè ho sàpiguen tots els pares i mares. Gràcies per tot i a reveure.
    MAntònia

    ResponElimina
  2. Gràcies M. Antònia, ha estat un plaer treballar amb vosaltres!

    ResponElimina

El teu comentari és important.